Vi erbjuder

För att se de olika grenarna se fliken Grenar.

Vi erbjuder en fartfylld femkamp för Möhippor, Svensexor, föreningar, barnkalas etc. Dela in er i två lag och kombinera era lag med styrka, balans, träffsäkerhet, bollkänsla och koncentration. Två timmar med skratt, svett och kamp garanteras. Under tävlingens gång har ni en domare (omutbar) som hjälper er med protokoll, regler och instruktioner.
En 5-kamp för 8-12 personer tar ca 2 timmar. Minsta bokning är 6 personer.

Möhippa/Svensexa:

Ett perfekt alternativ för er möhippa/svensexa. En tävling med roliga aktiviteter där vi garanterat får se skratt och diverse tokiga förnedringar. Vem vill inte bli avslängd från tjuren eller brottas med en sumobrottare :). Ni är i slutet sällskap och kan därmed medhava egen mat/snacks och dryck. 

Förening:

Perfekt för att skapa en bra sammanhållning med mycket skratt.  En bra kombination med möte i vårt konferensrum.

Företag:

En bra aktivitet för kick-off eller after work. Ni är i slutet sällskap och kan därmed medhava egen mat/snacks och dryck. En bra kombination med möte i vårt konferensrum.         

Barnkalas:

Fira födelsedagen med ett spännande äventyr.
Här kan vi tävla från 6-14 barn delat i två lag. Vi har ingen åldersgräns men rekommenderar att barnen är minst 10 år. Barnkalasen brukar vi spela i 2-2,5 timme med en paus i mellan. I pausen tar vi ett lagfoto som födelsedagsbarnet får med sig hem. Fikapausen går bra att sitta i restaurangen, utomhus på altanen/gräsmattan eller i vårt kalas/konferensrum om det är ledigt. Hos oss får ni gärna ta med eget fika då många har egna önskemål.  Då barnen är inne och spelar har ni tid att duka upp och förbereda med fika som tas i pausen mellan spelen. 

 
Om ni önskar har vi annars några trevligt kalaspaket:

Kalaspaket 1 (33cl läsk, muffins, kaka, popcorn, isglass): 20kr/person
Kalaspaket 2 (33cl läsk, kanelbulle, kaka, isglass, snax): 30kr/person
Kalaspaket 3(33cl läsk, korv med bröd, muffins, kaka, isglass, popcorn): 40kr/person


I våra kalaspaket ingår bestick, tallrikar, muggar, ballonger m.m. Går bra att komplettera med egen tårta så blir det en riktigt mumsig fika (vi kan tyvärr ej erbjuda detta ännu). I samband med fika/tårtan passar det bra med te.x sång och presentöppning. Efter femkampen får barnen en isglass vilket brukar vara mycket svalkande. 


Att ha femkamp som barnkalas är något utöver det vanliga men något som garanterat kommer vara uppskattat bland barnen. Det går att handplocka grenar själva eller välja ett av våra förutbestämda program.